Call for Expression of Interest – Jahrestagung 2024+

Bewerben Sie sich als Gastgeberin für die Jahrestagung 2024+

Die Jahrestagung des Fachverbands bietet nicht nur eine Plattform für Austausch und Vernetzung der Teilnehmerinnen, sie ist auch eine spannende Gelegenheit die eigene Institution zu präsentieren. Haben Sie Interesse die Jahrestagung des Fachverband Kulturmanagement für 2024 auszurichten? Bei Interesse nehmen Sie bitte Kontakt mit uns auf! (fachverband-kulturmanagement@mdw.ac.at)

The annual conference of the Fachverband offers not only a platform for exchange and networking among the participants, it is also an exciting opportunity to present your own institution. Are you interested to host the Annual Conference of the Fachverband Kulturmanagement in 2024 or beyond? Please get in touch if you are interested. (fachverband-kulturmanagement@mdw.ac.at)