Call for Expression of Interest – Jahrestagung 2021+

Bewerben Sie sich als Gastgeberin für die Jahrestagung 2021+

Die Jahrestagung des Fachverbands bietet nicht nur eine Plattform für Austausch und Vernetzung der Teilnehmerinnen, sie ist auch eine spannende Gelegenheit die eigene Institution zu präsentieren. Haben Sie Interesse die Jahrestagung des Fachverband Kulturmanagement für 2021 auszurichten? Bei Interesse nehmen Sie bitte bis 30. November 2019 Kontakt mit uns auf! (fachverband-kulturmanagement@mdw.ac.at)

The annual conference of the Fachverband offers not only a platform for exchange and networking among the participants, it is also an exciting opportunity to present your own institution. Are you interested to host the Annual Conference of the Fachverband Kulturmanagement in 2021 or beyond? Please get in touch by November 30, 2019 if you are interested. (fachverband-kulturmanagement@mdw.ac.at)